Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Воловецький підприємець уже 4 роки бореться з "системою"

6 травня 2015 р., 18:48

У четвер, 7 травня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стане ситуація, в яку потрапив один з закарпатських підприємців Воловеччини.

Із журналістами зустрінеться Михайло Райчинець, підприємець з Воловецького району.

Як каже сам Михайло Райчинець, почалося все з «наїзду» податківців у 2011 р, тому в березні 2011 року він звернувся до суду з позовом до Регіональної Свалявської міжрайонної ДПІ Закарпатської області про визнання протиправним та скасування рішення. Відповідач мав сплатити, згідно штрафних санкцій, суму 2187391, 5 гривень. Постановою Закарпатського окружного адміністративного суду від 17 вересня 2013 року у справі заявлений позов був задоволений повністю. ОДПП, не згодившись зі Закарпатським окружним адміністративним судом від 17 вересня у справі подала апеляційну скаргу до Львівського апеляційного адміністративного суду і.т.д.

М.Райчинець у селі Підполоззя створив ТОВ «Верховина-1030». Мета товариства вкладання інвестицій в гірський район, а саме будування готельно-туристичного комплексу з гірськими лижними витягами. Прокуратура відкрила кримінальну справу за фактом «зловживання службовим становищем посадовими особами ТОВ «Верховина-1030» 29 липня 2011 року.

Потім були обшуки. Після звернення в обласні прокуратуру та міліцію дії воловецьких правоохоронців були визнані незаконними, такими, що порушують норми кримінально-процесуального законодавства, винних притягнули до дисциплінарної відповідальності.

Нині Михайло Райчинець подав позовну заяву щодо стягнення зі Свалявського РВ УМВС України матеріальної шкоди.Деталі цієї справи, а також про те, як боровся з системою кілька років, він розкаже журналістам.

Засідання відбудеться у приміщенні прес-клубу за адресою:

пл. Жупанатська, 15/4

Початок о 13.00

Запрошуються представники усіх ЗМІ.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp