Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ІТФ-ники УжНУ розіграли кубок декана з футболу

7 травня 2015 р., 12:47

За перемогу змагалися 7 команд

Цьогоріч змагання за кубок декана інженерно-технічного факультету з футболу відбулися на штучному полі в Минаї неподалік Ужгорода. Спортивний захід зібрав 7 команд, зокрема і викладацьку, яка грала проти збірної ІТФ.

 

Викладачі показали студентам майстер-клас, перемігши їх 4:1. Від початку змагань за грою спостерігали декан ІТФ Іван Туряниця та заступник декана Ярослав Легета. Декан зізнався, що його фаворитами були другокурсники, бо вони молоді та амбіційні.

Ярослав Легета розповів, що захід проводиться з нагоди річниці інженерно-технічного факультету. Цей кубок не просто традиція, а символ факультету, адже декан Іван Туряниця з юних літ любить футбол. За фаворита заступник декана вважав 5-й курс, адже, як він зазначив, у таких змаганнях зазвичай перемагає досвід.

Організацію змагань взяли на себе студенти. Кожен матч тривав 15 хвилин, відтак до півфіналу ввійшли команди 2-го, 3-го і 4-го курсів. Між командами точилася напружена боротьба, у якій свою перевагу довів 3-й курс.

Наприкінці заходу декан та його заступник вручили фіналістам медалі, а команду-переможця вдостоїли кубком декана ІТФ ’ 2015. Після запальної боротьби викладачі та студенти поласували смачним боґрачем.

Богдана Магас, Галина Дзьобак,

студентки відділення журналістики



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp