Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губаль - про фортифікаційні споруди

7 травня 2015 р., 15:01

очільник краю каже, що те, що стосується Закарпаття, він тримає на контролі.

Про Василь Губаль повідомив у мережі "Фейсбук":

Взяв участь у селекторній нараді під головуванням Геннадія Зубка – віце-прем'єр-міністра, Міністра регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України. Тема була одна – стан будівництва фортифікаційних споруд на Сході. 

Як уже повідомлялося, участь у цьому бере і Закарпаття – відповідає за одну з ділянок, ідеться про всім оборонних об’єктів. Доповів про дати, коли ми уклали угоди з підрядником та перерахували кошти - зробивши це одними з перших в Україні. Загалом деталі цих процесів не є публічними, бо стосуються оборони. Але зазначу: виконавши частину будівельних робіт на перших, ми вже взялися до третього з об’єктів. 

Уся сировина вже на місці, залучені люди, роботи тривають, завдання виконується. До слова, відповідальна особа з Міноборони відзначила прогрес Закарпатської області в цих справах. До кількох регіонів є нарікання щодо темпів виконання. Що стосується Закарпаття - тримаю на контролі. До речі, колектив обласного управління капітального будівництва вже четвертий тиждень - на місці.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp