Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті до фітнес-центрів ходить удвічі менше людей, ніж в середньому по Україні

7 травня 2015 р., 15:21

У той же час в Ужгороді на ринку надзвичайно жорстка конкуренція

Яна Керунець, маркетолог мережі фітнес-центрів «Viper Gym» сьогодні на прес-конференції в Ужгороді розповіла, що в лютому їхня мережа провела повномасштабне соціологічне дослідження ринку фітнес-послуг. Опитали 570 мешканців міста. Намагалися провірити об’єм ринку, зрозуміти, чого він очікує і як зробити, аби більше людей прийшло до здорового способу життя.

За словами пані Яни, загалом на Закарпатті в фітнес-індустрії доволі плачевна ситуація, ринок не насичений, відсутня культура споживання. Порівняно з загальнонаціональною статистикою рівень споживання фітнес-послуг в області становить лише 13 %, в той час як загалом по Україні – 27 %. Хоча в самому місті Ужгород якраз усе навпаки – конкуренція дуже жорстка, попит на послуги фітнес-центрів стабільно високий і далі росте.

Сам бізнес фітнес-індустрії, констатує Яна Керунець, дуже привабливе середовище для інвесторів. Але мало хто з них іще розуміє, як надавати справді якісні послуги – починаючи від обладнання для тренувань і закінчуючи професійним рівнем інструкторів і тренерів.

Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp