Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як переможців конкурсу Ви перемогли – ми пам’ятаємо" нагороджували (ВІДЕО)

7 травня 2015 р., 16:22

Стали відомі імена переможців сьогодні, 7 травня.

“Ви перемогли – ми пам’ятаємо!”- в Ужгороді підбили підсумки конкурсу шкільних творів присвячених 70-річчу перемоги над нацизмом та закінченню Другої світової війни. Переможців III етапу обласного конкурсу нагородили в приміщенні Закарпатської облдержадміністрації. Школярам вручили грамоти та подарунки.

Так розпочалось урочисте нагородження переможців III етапу обласного конкурсу “Ви перемогли – ми пам’ятаємо!”Конкурс започаткувало керівництво департаменту освіти і науки спільно з радою ветеранів Закарпатської області з метою увіковічення пам’яті героїв та жертв війни. Закарпатські школярі взяли участь у номінаціях кращий літературний твір – проза і поезія та кращий твір образотворчого мистецтва. Нагороджували переможців керівники краю, які привітали присутніх ветеранів з 70-річчям перемоги над нацизмом.Усього в конкурсі представили 79 творів. З них обрали вісім кращих робіт, які на прохання голови обласної ради ветеранів Закарпатської області за підтримки керівництва краю, будуть видані брошурою.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp