Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді мотоцикл не розминувся з автівкою (ФОТО)

7 травня 2015 р., 22:00

Учасники ДТП травмовані, але, на щастя, живі

20-річний ужгородець, керуючи мотоциклом «Хонда» без номерних знаків, допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ-21112. Внаслідок ДТП травмувався сам мотоцикліст і його 15-річна пасажирка.
В Ужгороді біля АЗС на вул. 8 Березня сталася ДТП за участю мотоцикліста. 20-річний ужгородець, керуючи мотоциклом «Хонда» без номерів, врізався на швидкості в автомобіль «ВАЗ-21112», яким керував 42-річний мешканець Ужгородського району.

 

Унаслідок ДТП водій мотоцикла отримав незначні ушкодження рук і ніг. Після надання медичної допомоги його відпустили з лікарні додому. А от його 15-річна пасажирка отримала більш важкі ушкодження – перелом гомілки, рану коліна, травму черепа, множинні забої рук і ніг. Неповнолітня потерпіла залишена на лікуванні в хірургічному відділені Ужгородської дитячої лікарні.

Автомобіль та мотоцикл поміщені на штрафмайданчик Ужгородського МВ УМВС. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.286 ч.1 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження).

Інформація УДАІ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp