Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Німецький співак поділився своїм кримінальним минулим із закарпатськими в’язнями (Фото)

8 травня 2015 р., 11:12

І пояснив піснями, що життя та воля того не коштують

6 травня в Закарпатській установі виконання покарань (№9) відбувся культурно-просвітницький захід для неповнолітніх ув’язнених та жінок. На свято завітав гість з Німеччини Ярослав Фенес - учасник міжнародного музичного руху «Симфонія нації».



Про це повідомили у прес-службі відділу ДПтС України в Закарпатській області.

В перерві між виступати співак ділився спогадами про роки своєї бурхливої молодості, де були присутні алкоголь, наркотична залежність та багато інших шкідливих звичок. «Одного разу я зупинившись зрозумів, що все достатньо, більше так не хочу. Тож за покликом своєї душі я почав відвідувати осіб, які перебувають за гратами та власним прикладом показую та розповідаю про можливість людей, які оступаються, стати на правомірний шлях. Люди завжди мають можливість змінити своє життя на краще потрібно цього тільки захотіти. Людей потрібно любити та поважати, а основне: приймати і любити їх потрібно такими, якими вони є», – розповідав Ярослав.

Пісні гостя з Німеччини звучали чотирьма мовами. Але для того щоб їх зрозуміти перекладач не знадобився…




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp