Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кривава бійка на Рахівщині закінчилась смертю молодого хлопчини

8 травня 2015 р., 15:53

Удар став фатальним

Серед ночі в Рахівський райвідділ міліції надійшло повідомлення від мешканця села Верхнє Водяне. Чоловік повідомив, що внаслідок бійки, яка сталася біля місцевого бару, загинув його 20–річний син.

Правоохоронці, які прибули на місце вчинення злочину, встановили, що під час бійки біля бару потерпілий від удару кулаком в обличчя втратив свідомість і впав на землю. Свідки події доставили хлопця до Верхньоводянської лікарні, де він і помер.

Убивцею хлопця виявився 33-річний житель В.Бичкова. Його затримала міліція, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, - повідомили у Рахівському райвідділу міліції.

- Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого), – повідомив перший заступник начальника Рахівського райвідділу міліції Володимир Мателега.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp