Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ДСО готується до "переможних" вихідних у Закарпатті

8 травня 2015 р., 17:28

Ситуація в Україні змушує посилити охорону навіть за півтори тисяч кілометрів від зони бойових дій

Днями в Ужгороді, в Управлінні ДСО при УМВС України в Закарпатській області, відбулась чергова нарада з питань охорони об’єктів в посиленому режимі та зосередження всіх ресурсів служби на охороні громадського порядку під час свят.

- На жаль, ситуація в Україні не з найкращих. І хоча Закарпаття, порівняно з іншими областями, знаходиться в найменшій зоні ризику, та це не дає приводу «розслаблятися». Ми мусимо бути готовими до всього! Під час патрулювань, наряди групи затримання повинні бути особливо уважними. Здійснюючи об’їзди, особливу увагу потрібно звертати на підозрілі предмети, і в разі виявлення таких одразу звертатись у відповідні служби,- наголосив заступник начальника управління Сергій Бондар.

У ході наради особливу увагу приділили питанням особистої безпеки.

- Охоронці дбають про безпеку громадян, і не повинні забувати про власну безпеку, - наголосив заступник начальника УДСО. – На жаль, всім відома ситуація, яка днями сталася в Деснянському районі столиці. Коли під час затримання грабіжників загинуло двоє міліціонерів й трьох поранено. Ви не повинні забувати про власну безпеку. Ні в якому разі не нехтуйте засобами захисту! Бронежилет, шолом, зброя – на чергуванні ви маєте бути готовими до будь-якого розвитку подій.

Сергій Бондар дав доручення провести перевірки з забезпечення міліціонерів ДСО всім необхідним. Державна служба охорони вкотре нагадує громадянам бути обачними: не залишати свої помешкання без нагляду, адже в свята зростає активність квартирних злодіїв. А під час святкування Днів пам’яті та примирення не піддаватись на можливі провокації.

 УДСО при УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp