Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді представили фотознімки з війни на Сході країни (Фото)

8 травня 2015 р., 20:44

Зі смутком та надією сьогодні на Закарпаття святкують День пам’яті та примирення

Сьогодні, 8 травня, у День пам’яті та примирення, в УМВС України в Закарпатській області урочисто відкрили пам’ятну виставку фоторобіт захисників Вітчизни. Відкриваючи фотовиставку, начальник УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич підкреслив, що пам'ять про людей, що загинули в боротьбі за свою Вітчизну, пам'ять про подвиг українського народу, про внесок у перемогу у Другій світовій війні є тим стержнем, на якому ґрунтується віра в нашу перемогу над ворогом. 

- День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні – це всенародне свято, яке стало символом героїзму та любові до рідної землі. У самовідданій боротьбі з загарбниками наші прадіди виборювали право на вільне і щасливе майбутнє. А нині їхні нащадки захищають Україну від ворога в зоні АТО. Низько схиляємо голови перед подвигом і перших, і других. 



Сергій Шаранич презентував виставку фотографій співробітників закарпатської міліції, що ось уже більше року захищають Україну від бандитів та терористів на сході. Представлені на стендах оригінальні фотографії були зроблені в Дебальцеві, Артемівську, Щасті та інших «гарячих точках» у зоні АТО, де й тепер несуть службу закарпатські правоохоронці. Виставка викликала великий інтерес серед співробітників міліції.
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp