Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті активізувались противники "УДАРу"

8 травня 2015 р., 21:19

У партії розцінюють це як проплачену ацію

Вчора вночі надмірно активні люди не полінувалися зіпсувати майже всі білборди, які закликають небайдужих закарпатців приєднатися до команди Валерія Пацкана.

У партії вражені наполегливістю та ініціативністю анонімних недоброзичливців, які заплатили гроші та залучили людей, щоб провести таку «акцію». На жаль, такого ентузіазму дуже бракує, коли потрібні люди для конструктивної діяльності.

Ростислав Буланов повідомив, що у партійців є підозри щодо того, хто це зробив, однак озвучувати їх без переконливих доказів не будуть. 

"Ми розцінюємо цей вчинок як позитивний знак. Старі, так звані еліти Закарпатської області бачать у нас загрозу, усвідомлюють, що ми стали реальною небезпекою для їхнього незмінного керування областю.

Тому просто хочемо наголосити – ці потуги марні. Ми маємо чітке бачення, мету, можливості та бажання змінити наш край. І жодні спроби тиску на нас не вплинуть. А тим більше, такі жалюгідні, як псування білбордів" - повідомив голова Закарпатської організації партії «УДАР».



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp