Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Укрпошта» зробила Хусту подарунок на 925-річчя (Фото) 

9 травня 2015 р., 09:47

З цієї нагоди випущено спеціальний ювілейний конверт

Міський голова міста Хуст вчора взяв участь у церемонії погашення марки на ювілейному конверті, спеціально випущеному «Укрпоштою» до святкування 925-ї річниці міста Хуст, повідомляє офіційний сайт Хустської міськради.

– Сьогодні історичний момент. Я думаю, що нинішній день і нинішня подія увійдуть в історію нашого славного міста над Тисою. Адже вже за кілька десятиліть довідатися про ті чи інші події, які були в історії нашого міста можна буде завдяки цим поштовим листівкам та маркам, – наголосив міський голова Володимир Кащук.

– Художній маркований конверт і спеціальна марка вважаються такими, що увійшли в обіг, лише після погашення спеціальним штемпелем, який діє один день і завтра уже буде знищеним. Саме тому сьогоднішня подія є дуже важливою і для філателістів, і для кожного мешканця міста, – додав виконуючий обов’язки директора Закарпатської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Василь Сичевський.

Одразу після церемонії погашення марки секретар ради Володимир Ерфан вручив ювілейні медалі «925 років міста Хуст» п’ятьом представникам громадськості. Решта вісімдесят пам’ятних медалей, які виготовлені за сприяння мецената, буде вручено протягом наступних двох святкових днів.

Додамо, що цими вихідними в Хусті з нагоди ювілею заплановано безліч масових заходів, концертів, ігор, змагань, культурних та мистецьких подій, які відбудуться у рамках святкування Дня міста. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp