Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губаль з Погорєловим -- у 10-ці найбезвідповідальніших обласних чиновників України (Інфографіка, Уточнено)

9 травня 2015 р., 14:03

Такий висновок робить видання Слово і Діло, проаналізувавши кількість обіцянок і зроблені справи

«Слово і Діло» вирішило показати, чиновники яких регіонів України тримають своє слово найменше.

Видання проаналізувало рівень відповідальності градоначальників обласних центрів та голів обласних адміністрацій, а також вивело середній показник безвідповідальності місцевої влади в регіоні за квітень.

Під поняттям «рейтинг відповідальності» система народного контролю «Слово і Діло» має на увазі співвідношення кількості обіцянок чиновника в цілому по відношенню до кількості виконаних обіцянок.

Цікаво, що в той же час ресурс "Слово і Діло", аналізуючи рівень доходів і відповідальність конкретно губернаторів, приходить до висновку, що Василь Губаль виконує свої обіцянки на всі 100% -- у графі рейтинг безвідповідальності навпроти прізвища Губаль -- 0%. 

Іншими словами, якщо в губернатора Губаля нульовий рівень безвідповідальності, а вже пара Губаль+Погорєлов -- у 10-ці найгірших, то виходить, що Погорєлов абсолютно зіпсував картину і саме через нього рівень безвідповідальності місцевої влади в регіоні вищий, ніж усереднено по Україні...


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp