Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві хуліган помірявся силою з місцевим сержантом (ФОТО)

8 квітня 2014 р., 11:56

За двома статтями Кримінального та адміністративного кодексів України доведеться відповідати раніше судимому мукачівцю, який ввечері накинувся на правоохоронців патрульної служби Мукачівського міського відділу міліції.

Одному з них, сержанту міліції, чоловік пошкодив формений одяг і зламав палець.

Ввечері до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від продавця магазину про те, що невідомий хуліганить в їхньому «АВС». Чоловік напідпитку розкидував з полиць продукти, пляшки з водою, пивом. До мікрорайону «Підгоряни» оперативний черговий одразу направив наряд патрульної служби міліції, за ним під`їхала і слідчо-оперативна група міськвідділу.



Вгамувати чоловіка, який дебоширив у продуктовому магазині, намагались сержанти міліції. Однак агресивно налаштований чоловік спочатку ображав правоохоронців, а потім накинувся на них з кулаками. В результаті раніше судимий чоловік розірвав сержанту куртку, ногою вдарив його в руку та зламав палець.

За фактом насильства щодо працівника правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків, відповідно до ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України, слідчий Мукачівського міського відділу міліції відкрив кримінальне провадження. За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5-ти років. Окрім того, за хуліганські дії в громадському місці чоловіка буде притягнуто до адміністративної відповідальності. За даним фактом тривають перевірки.


Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp