Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За переправку нелегалів закарпатець тепер три роки звітуватиме в міліцію

8 квітня 2014 р., 12:02

Воловецький районний суд засудив 32-річного мешканця Свалявщини, обвинуваченого за ч.2 ст.332 Кримінального кодексу України, до п’яти років з іспитовим терміном 3 роки.

У липні 2013 року зловмисник на власному мікроавтобусі перевіз шістьох нелегальних мігрантів до с. Буковець Воловецького району та передав їх іншим особам для безпосереднього переправлення до сусідньої держави поза пунктами пропуску.

13 серпня під час перевезення чергової групи мікроавтобус, в якому перебували сім незаконних мігрантів та місцевий мешканець, затримали співробітники СБУ в Закарпатській області. Слідством встановлено, що у такий спосіб закарпатець сприяв у переправлені 23 нелегалів протягом липня-серпня 2013 року.

Слідчі управління СБУ в Закарпатській області завершили та скерували до суду кримінальне провадження щодо сприяння в організації незаконного переправлення через державний кордон України нелегальних мігрантів.

Воловецький районний суд визнав місцевого мешканця винним та призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном 3 роки з конфіскацією засобів та предметів вчинення злочину – мікроавтобуса – в дохід держави.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp