Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Винним у смерті молодої пари виявився 24-річний мешканець Хустщини (ФОТО)

8 квітня 2014 р., 12:11

Про смертельне ДТП повідомлялось вчора. Одразу ж почались пошуки винного.

В с.Горінчево Хустського району невідомий водій допустив наїзд на молоду пару. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці, а дружина - в кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні. Автомобіль з місця пригоди зник.

До розкриття резонансного злочину був задіяний весь особовий склад Хустського міськвідділу міліції, співробітники управління карного розшуку та УДАІ УМВС, а також придані сили чотирьох райвідділів міліції.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками сектору карного розшуку Хустського міськвідділу міліції було встановлено, що винуватцем ДТП є 24-річний житель одного з сіл Хустського району, який на автомобілі ВАЗ-2115 зеленого кольору скоїв страшний злочин та з місця ДТП зник. 

Автомобіль доставлено на арештмайданчик міськвідділу міліції. За словами очільника хустської міліції полковника Василя Турдая, горе-водія доставлено в міськвідділ міліції, вирішується питання щодо обрання до нього міри запобіжного заходу - тримання під вартою.

Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp