Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Рахівщині від вогню загинув чоловік (Фото)

12 травня 2015 р., 10:38

Смерть спіткала закарпатця навіть не у власному будинку

Пізно ввечері 11 травня пожежа охопила дерев’яну господарську споруду, що знаходиться на вул. Л.України в с. Костилівка Рахівського району. Загорання помітили місцеві мешканці, які о 23:02 подзвонили до оперативно-рятувальної служби. Про це повідомили в У ДСНС України у Закарпатській області.

Люди одразу ж кинулися до житлового будинку, розташованого за 1 метр від осередку пожежі, й винесли

На боротьбу з вогнем виїхали бійці 3-ї державної пожежно-рятувальної частини, які о 23:48 локалізували загорання й о 00:35 – повністю його ліквідували. Власними зусиллями бійці ДСНС врятували від знищення полум’ям житловий будинок і літню кухню. На жаль, на місці пожежі вогнеборці виявили тіло 52-річного мешканця с. Костилівка, який часто допомагав літній жінці по господарству й цього дня вирішив заночувати на горищі її сараю.

Що стало причиною виникнення пожежі – наразі з’ясовують правоохоронні органи. Завдані збитки також встановлюються, адже вогонь знищив частину крівлі та перекриття господарської споруди, а також майно, яке знаходилося всередині.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp