Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець "вийшов" із вікна четвертого поверху за оковитою

8 квітня 2014 р., 13:10

52-річний житель Виноградівщини, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, випав з вікна четвертого поверху «Фтизіатрії», де знаходився на лікуванні.

Вчора о 6-й години ранку по спецлінії «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної міської клінічної лікарні Ужгорода про те, що до них каретою швидкої медичної допомоги зі Закарпатского обласного протитуберкульозного диспансеру „Фтизіатрія” було доставлено 52-річного виноградівця з тілесними ушкодженнями, характерними для падіння з висоти.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група Ужгородського міськвідділу міліції. З’ясувалося, що чоловік в палаті знаходився сам. Цілу ніч вживав горілку. Вранці підійшов до вікна палати медзакладу, щоб викурити цигарку. На якусь мить п’яному чоловікові здалося, що він вдома - стоїть у дверях власного будинку... Тож вирішив вийти на подвір’я, взяти із схованки в господарському приміщенні пляшку горілки та похмелитися. Не вийшло...

«Пішов за оковитою», а потрапив в травматологічне відділення Ужгородської центральної міської клінічної лікарні на лікування політравми.

Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp