Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді вшанують пам’ять померлих від СНІДу

12 травня 2015 р., 15:50

Пам’ятні заходи відбудуться на площі Театральній

У середу, 13 травня, о 12.00 в обласному Центрі з профілактики та боротьби із СНІДом (м.Ужгород, вул. Другетів, 72) відбудеться прес-конференція з нагоди відзначення Дня пам’яті померлих від СНІДу.

Участь у прес-конференції візьмуть: головний лікар обласного Центру з профілактики та боротьби із СНІДом Іван Святославович МИРОНЮК та представники благодійних та громадських організацій.

Довідково: За рішенням Всесвітньої організації охорони здоров’я кожної третьої неділі травня у світі відзначається День пам'яті померлих від СНІДу. Пам'ятні заходи в м. Ужгороді відбудуться на пл. Театральній, де 17 травня 2015 року з 16 по 18 годину.

В рамках акції буде встановлено інформаційний намет, де всі охочі зможуть отримати консультації по питанням ВІЛ-інфекції/СНІДу. Також волонтери на площі Театральній будуть роздавати інформаційні матеріали та закликати людей до особистого вкладу в боротьбу проти стигми та дискримінації ВІЛ-позитивних. Завершить цю акцію виступ спортсменів, метою якого є заклик всіх присутніх до відповідального та здорового способу життя.

Організаторами цьогорічної акції є Закарпатське благодійне товариство мережі людей, які живуть з ВІЛ/СНІД, Центр з профілактики та боротьби із СНІДом, ВКПЦ "Нове Життя" та обласне управління молоді та спорту Закарпатської ОДА.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp