Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатку, що не повернулася додому знайшли на полонині Сиглянська

13 травня 2015 р., 12:41

Шукали родичі та лісники, а знайшли родичі

Вранці 13 травня у Тячівському районі успішно завершилися роботи з пошуку мешканки с. Лопухів, яка загубилася кілька днів тому. Ввечері 9 травня 44-річна закарпатка вийшла з дому в напрямку лісового масиву й не повернулася. Про її зникнення родичі повідомили до оперативно-рятувальної служби лише 11 травня.

На пошуки жінки вирушили представники гірського пошуково-рятувального відділення смт Усть-Чорна. Протягом кількох діб прочісувати ліс рятувальникам допомагали родичі зниклої, лісники та місцеве населення. Разом вони обстежили лісовий масив, полонини та береги річки Брустурянка.


Відшукати зниклу закарпатку вдалося сьогодні о 08:30. Жінку знайшли її родичі на полонині Сиглянська неподалік с. Лопухів. Медики, що прибули на місце події, діагностували в потерпілої загальне виснаження організму. Відтак рятувальники доправили її до Усть-Чорнянської дільничної лікарні.

У ДСНС України у Закарпатській області




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp