Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міліціонери розказали берегівським школярам про їх права

13 травня 2015 р., 13:05

Нещодавно відбулася профілактична бесіда

Профілактично-пізнавальну бесіду на тему: «Знай свої права та обов’язки, дитино» провели днями в шостій школі м.Береговомісцеві правоохоронці.

Днями співробітники кримінальної міліції у справах дітей завітали до ЗОШ №6 м.Берегова. Зважаючи на угорськомовну форму навчання, лекцію для школярів правоохоронці підготували на іноземній мові - угорській.


Темою «круглого столу» між оперуповноваженим КМСД капітаном міліції Михайлом Гомокі та учнями 8-11 класів були права та обов’язки школярів.

- Для лекції ми недарма обрали саме тему про права та обов’язки дитини, адже їх знання допоможе юним громадянам у становленні та розвитку, допоможе закріпити повагу до прав і свобод інших людей, - каже начальник сектору КМСД Берегівського райвідділу міліції Олександр Михайлов. - Знати свої права необхідно перш за все для того, щоб зрозуміти, коли їх порушують, щоб вміти захистити себе та інших.

На завершення лекції Михайло Гомокі розповів про відповідальність, яка може настати в разі недотримання своїх обов’язків чи порушення прав інших. Такі проступки можуть тягнути за собою адміністративну та кримінальну відповідальність. Оперуповноважений розповів школярам про злочини та адміністративні правопорушення, вік, з якого настає відповідальність, та покарання, яке передбачено за їх вчинення.

- Належне виховання дітей є спільним обов’язком як батьків та педагогів, так і працівників міліції, – наголосив начальник служби міліції у справах дітей Берегівського РВ УМВС капітан Олександр Михайлов.


Інформація Берегівського РВ УМВС



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp