Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україна пропонує НАТО створити фонд для боротьби з російською пропагандою

13 травня 2015 р., 21:59

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін повідомив, що запропонував НАТО створити новий трастовий фонд – для ефективної боротьби з російською пропагандою.


Як сказав він на прес-конференції після закінчення засідання Комісії Україна – НАТО в турецькій Антальї, в НАТО підтримали цю ідею, але мають узгодити її з іншими міжнародними організаціями, зокрема, з Європейським союзом, щоб їхні зусилля в цьому напрямку «доповнювалися, а не перетиналися».

Нині в НАТО сформовані вже п’ять трастових фондів на підтримку України в різних аспектах: командування, контролю, зв’язку і комп’ютеризації, логістики і стандартизації, кіберзахисту, перепідготовки військових, звільнених у запас, і медичної реабілітації поранених військових. У підсумковій заяві за результатами нинішнього засідання Комісії Україна – НАТО записали, що розглядається можливість створення додаткових трастових фондів на підтримку України.

Пропагандистську кампанію, яку Росія веде проти України в усьому світі, зокрема, й у самій Україні, вважають за одну з найбільших загроз у перебігу нинішньої гібридної війни Москви проти Києва.

Радіо Свобода

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp