Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сергій Міхалок і гурт BRUTTO виступлять в Ужгороді

14 травня 2015 р., 13:24

Квитки уже в продажу

21 травня Сергій Міхалок і гурт BRUTTO дадуть концерт в Ужгородi у клубі «Phantom Club».

Квитки можна придбати онлайн: http://www.concert.ua/booking/brutto-uzhgorod

Продовжується великий всеукраїнський тур BRUTTO – нового революційного гурту Сергія Міхалка (ex-Ляпис Трубецкой). Позаду – більш 25 міст, аншлаги в залах і публіка, що знала напам'ять і підспівувала пісні російською, білоруською та англійською мовами.

Тур триває, попереду на вас чекають нові концерти:

14 травня - Івано-Франківськ

17 травня - Іллічівськ

19 травня - Умань

21 травня – Ужгород

ФАКТИ:

1. Плейлист група складає перед початком кожного концерту. Відомо лише, що в кожному місті туру гарантовано прозвучить новий сингл «Гаррі». Прямо зараз «Гаррі» підкорює радіоефіри: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ydck3e9GFMc

2. Двоє з учасників групи - українці (одесити).

3. У тур група вирушає на своєму автобусі.

4. У кожне місто група везе свою звукову систему та інструменти.

5. Райдер групи дуже простий, короткий і невимогливий. У групі є вегетаріанці - тому в гримерці велика кількість овочів і «фітнес-няшки».

_________________________________________________________________

Сергій Міхалок - лідер гурту «Ляпис Трубецкой», який припинив існування влітку 2014-го. 1 вересня відбулася презентація нового гурту перевтіленого Міхалка - BRUTTO.

Це розриваюча, невгамовна і зминаюча все підряд енергія. Стати її очевидцем і співучасником можна буде на нових концертах гурту в травні.

BRUTTO - логічне і пряме продовження легко впізнаваного стилю "Ляписа Трубецкого" останніх років. Їх стиль - маскулінний і лютий, відважний і зухвалий панк, гострий, актуальний, надихаючий і вільний від уз. Виступ гурту - це більше, ніж просто концерт. Це бій з лінню, зміцнення віри в себе і звільнення від внутрішніх кайданів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp