Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Керівник Тячівської міліції приїхав до Тересви (Фото)

14 травня 2015 р., 17:39

На зустріч з мешканцями населеного пункту

Учора в адмінбудівлі Тересвянської селищної ради відбулася зустріч мешканців смт.Тересва з керівництвом тячівської міліції та представниками громадськості.

Участь у зібранні взяли голова Громадської ради при УМВС області Микола Желізняк, координатор громадської організації «Народна рада Мукачівщини» Юрій Кравчук, координатор громадської організації «Самооборона майдану» Ольга Фенчак та інші.



Під час зустрічі обговорювалися два питання: стан злочинності в селищі, а також відновлення цілодобового стаціонарного лікування в медичному закладі Тересви. Микола Желізняк закликав громаду селища до співпраці з правоохоронцями у подоланні злочинності. Адже тільки спільними зусиллями ми зможемо вирішити всі проблемні питання, вважає він. До слова був запрошений керівник райвідділу міліції Павло Маскалюк, який запевнив, що він завжди готовий вислухати громадян та допомогти їм у вирішенні тих чи інших проблем в межах чинного законодавства.

- Позитивних аспектів у роботі райвідділу є чимало. Та існують і недоліки, які ми намагаємось усунути. Можливо, не завжди робота по розкриттю злочинів виконується так, як хотілося б. Але ми докладаємо максимум зусиль у цьому напрямку. І я дуже сподіваємось на вашу підтримку, - підсумував Павло Маскалюк.

Тячівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp