Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Керівник «Закарпатгазу»: споживач має платити виключно за спожиті кубометри, все інше треба уточняти

15 травня 2015 р., 11:25

У «Закарпатгазі» страшенні черги. Люди шоковані квитанціями за квітень

Віталій Шатило, керівник ПАТ «Закарпатгаз» сьогодні на брифінгу в Закарпатській ОДА розповів, що абонентські служби компанії з початку тижня страшенно завантажені. 
 
«Можна сказати – не пройти зараз у компанії, людей дуже багато» -- констатував Шатило. -- Я хотів би, щоби всі споживачі розуміли, що споживач має платити лише виключно за спожитий газ.

Чому виникли непорозуміння? В квитанції є три стовпчики: попередній показник, фактичний і прогнозований (рекомендований). У зв’язку з тим, що в нас майже 270 тисяч абонентів, в останній день місяця фізично неможливо зняти у всіх показники. По правилах контролер повинен контролювати споживача не рідше, ніж раз на півроку, але ми стараємося потрапляти до абонента раз на місяць. Приходять контролери по-різному, і 20-го, і 25-го числа. 

Фактичний показник – це той, який знятий контролером у день відвідин абонента. Прогнозований – це той, який очікується на кінець місяця. Звичайно, можуть бути розбіжності. Але ще раз наголошую – оплачувати треба виключно за спожитий газ, тобто за фактичним показником. Спірні питання можуть виникати лише по фактично знятому показнику. Якщо є сумніви, що фактичний показник вірний, тоді треба звертатися до нас і з’ясовувати обставини».

Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp