Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ексклюзивні фото маленького Святослава Вакарчука у рідному Мукачеві (Фото)

15 травня 2015 р., 20:41

Вакарчук навіть ще зовсім маленьким ніколи не втрачав можливості підспівати своїй бабусі

Власкору ГК вдалося відшукати у місті будинок, де проживала бабуся Святослава Вакарчука та онучку його колишніх сусідів. Остання показала ексклюзивні дитячі фотографії народного улюбленця. Перші роки життя Святослава пройшли майже в самісінькому центрі міста, у кількох хвилинах ходьби від міської ратуші по вул. Духновича, 18. Саме тут у 70 -их роках мешкала його бабуся (по матері) Ніна Трохимівна.

"Про те, що за нашою стіною жив відомий музикант Святослав Вакарчук, я дізналася тільки в 1998 році. Мені тоді було 11 років. Ми з мамою поїхали до Львова навідати нашу бабусю. Під час цієї поїздки мама сказала, що зайдемо в гості до нашої давньої сусідки. Я не знала, куди йдемо, бо коли я народилася, Ніна Трохимівна з сім’єю вже переїхали", - почала свою розповідь Марія Рогачова.

Марія з матір’ю так і не побачились би із колишньою сусідкою - дверей у львівській квартирі ніхто не відчиняв. Коли вже хотіли йти, прийшла мама Святослава - Світлана. Вона і пояснила гостям, що на старість Ніна Трохимівна стала слаба на слух і, напевно, просто не почула дзвінка. Поки жінки гомоніли на кухні, Маша пішла роздивлятися оселю.

"Я дуже здивувалася, коли побачила у квартирі концертні фото відомого гурту "Океан Ельзи". Підійшла і запитала, звідки ці фотографії?

Тоді Ніна Трохимівна відповіла: "А, то це Славко з хлопцями у гаражі збираються та щось бренькають. От принесли мені поставили, щоб я мала".

Після дівчина розповіла матері, що Славко дуже відомий в Україні рок-музикант. І почала розпитувати про зіркового сусіда. Її мама навіть не здогадувалася, ким став маленький хлопчик, який жив за стіною у далеких 70-их.

"Коли ми приїхали зі Львова, мама знайшла ці фото, показала мені, підписала та вклала в альбом.

{g}

Із маминих розповідей я дізналася, що в ті часи сусіди часто збиралися у дворі і співали пісень. Бабуся Святослава дуже любила українські народні пісні, часто співала їх, а маленький Славко, навіть сидячи на горщику, завжди намагався їй підспівувати. Ймовірно, саме бабуся ще в ранньому дитинстві привила онуку любов до музики. Хоча, це тільки мої здогади" - каже Марія.

З тих пір пройшло майже 40 років. Тут багато змінилося. Колишні сусіди роз’їхалися, багатьох вже немає серед живих. Про те, що саме у цьому дворі мешкала родина майбутньої рок-зірки, теперішні мешканці навіть не здогадувались.

Представляємо увазі читачів ексклюзивні світлини маленького Святослава Вакарчука. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp