Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець намагався продати наркотики біля ласного дому

16 травня 2015 р., 12:09

Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міськвідділу міліції затримали мукачівця під час збуту психостимулятора – метамфетаміну. За даним фактом відкрито кримінальне провадження, затриманий перебуває під вартою.

Неподалік власного дворогосподарства, де мешкає чоловік разом з родиною, мукачівець збув 2 грами білої порошкоподібної речовини – метамфетаміну. До цього випадку чоловік неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців, однак до кримінальної відповідальності не притягувався.

Як з`ясували правоохоронці, чоловік ніде не працює, тож у такий спосіб підробляв на життя. Окрім того, сам вже тривалий час вживає наркотики.

Затриманому мукачівцю оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Мукачівцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.













Інформація Мукачівського МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp