Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ну і хто із закарпатців будує собі новий будинок коштом інших? (ФОТО)

8 квітня 2014 р., 16:45

Інспекторами Державної екологічної інспекції у Закрпатській області проведено позапланові перевірки дотримання природоохоронного законодавства на землях водного фонду Тячівського та Мукачівського районів.

В ході здійснення заходів державного нагляду (контролю) було виявлено факти самовільного видобутку піщано-гравійної суміші із застосуванням спеціальної техніки в межах прибережних захисних смуг річок Тересва та Латориця. Держекоінспекцією проведено розрахунки збитків, завданих державі внаслідок таких неправомірних дій, на загальну суму 3132 грн.

Порушникам природоохоронного законодавства на території Тячівського району виставлено претензії на суму 1700 грн. для добровільного відшкодування завданих збитків.

Матеріали перевірки по факту самовільного забору піщано–гравійної суміші на території Мукачівського району та розрахунок збитків направлено до Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області для встановлення винних осіб.



Держана екологічна інспекція у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp