Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець "під мухою" розгулював містом з кастетом

19 травня 2015 р., 12:01

Чоловіка затримав правоохоронець

Старший дільничний інспектор Іршавського райвідділу міліції майор Іван Коваль на вулиці села Кушниця затримав 27-річного чоловіка із кастетом у кишені.

Чоловік привернув увагу правоохоронців тим, що вештався у нетверезому стані у центрі села Кушниця. Правоохоронці запросили його до райвідділу для складання адмінпротоколу. Під час огляду особистих речей у нього виявили кастет.
Як пояснив чоловік, цей кастет він знайшов на сміттєзвалищі й носив для самозахисту.

Вилучений кастет направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області.

Як розповів начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко, даний злочин внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.263 Кримінального кодексу України (Носіння кастетів чи іншої холодної зброї), що карається штрафом до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, громадськими роботами на строк від 120 до 240 годин, арештом на строк від трьох до шести місяців, обмеженням волі на строк від двох до п′яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Інформація Іршавського РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp