Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті ув’язнені живуть в умовах відповідних до закону (ФОТО)

8 квітня 2014 р., 21:18

Такиі висновки зробили прокурор Закарпатської області Олег Сидорчук та його заступник Анатолій Савченко, відвідавши місця позбавлення волі.

4 квітня Закарпатську установу виконання покарань (№9) відвідав прокурор Закарпатської області – Олег Сидорчук та його заступник Анатолій Савченко. Під час робочого візиту його супроводжували старший прокурор прокуратури області з питань нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях – Віталій Білець, начальник Закарпатської УВП (№9) – Мирон Чмовш та заступник – Юрій Чума.



Мета візиту - перевірка умов тримання засуджених та ув’язнених, додержання їх конституційних прав. Також прокурор краю провів прийом засуджених з особистих питань. В’язні отримали вичерпні та аргументовані відповіді на свої запитання, їм було роз’яснено вимоги діючого кримінально-виконавчого законодавства.

Нині прокуратурою області здійснюють постійні перевірки за заявами та зверненнями громадян, що утримуються у місцях позбавлення волі. Олег Сидорчук, також здійснив обхід режимного корпусу, під час якого ознайомився з умовами тримання та матеріально-побутовим станом камерних приміщень, черговою частиною, медичною частиною, харчоблоку, навчально-консультативним пунктом, банно-пральним комплексом.

По завершенню візиту Олег Сидорчук зазначив, що рівень комунально-побутового забезпечення та медико-санітарних умов у Закарпатській УВП (№9) відповідають вимогам законодавства.

Прес-служба відділу ДПтС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp