Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міська влада Ужгорода не хоче брати на себе відповідальність за необачних людей

19 травня 2015 р., 16:40

Саме тому купатися на пляжі облаштованому в місті буде заборонено буде заборонено

Вже на завтрашнє засідання ужгородського міськвиконкому виносять проект рішення щодо облагородження зони відпочинку біля води. Таке місце вже визначено в межах Ботанічної набережної.Поблизу дитячої залізниці виділять 1000 м2 під пляж. Там вже встановлена будка, схожа на туалет. Правда, ця вбиральня вже обмальована свастикою. Ще міський водоканал має облаштувати душ, а департамент міського господарства має обстежити та прочистити дно річки. Однак, навіть після цього, купатись в Ужі буде заборонено.

Як розповів журналісту GalagovTV ужгородський міський голова Віктор Погорєлов, купатись заборонено, бо міська рада не хоче брати на себе відповідальність за необачних людей. Тим паче, що грошей на утримання рятувальника на цьому пляжі у міськради нема. «В перші роки моєї попередньої каденції, коли ще працювала дитяча залізниця, там ми розміщували і рятувальника, і медпункт. Зараз такої можливості нема, – розповів Віктор Погорєлов. – Забороною купання, ми знімаємо з себе відповідальність за людей. Кожна людина, котра йде туди з дитиною відпочивати, загоряти, то вона й має відповідати за свою дитину».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp