Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

УДАР надає безкоштовні консультації з оформлення субсидії

20 травня 2015 р., 11:02

Закарпатці не отримують належного інформування щодо заповнення необхідних документів

Мукачівські міський та районний осередки УДАРу Закарпаття організували безкоштовні консультації з призначення субсидій. Активісти пояснюватимуть усім, хто до них звернеться, як правильно заповнювати заявки і декларації на житлову субсидію. Як зазначає керівник громадської приймальні Іванна Керецман, зараз така робота просто необхідна, адже у багатьох при оформленні часто виникають труднощі.

"Кілька разів до нас приходили мешканці міста і району з проханням допомогти у заповненні документів. Тоді ми зрозуміли, що люди не отримують належного інформування з приводу субсидій. Активісти УДАРу вирішили влаштувати безкоштовні консультації, завдяки яким кожному пояснять, чи має він право на субсидії, і як їх потрібно оформляти", - каже Іванна Керецман.

За її словами, акція допоможе органам соціального захисту, адже зараз їм дуже складно впоратися з таким великим обсягом роботи.

Мешканці Мукачева та району можуть звертатися по консультації за адресою: м. Мукачево, пл. Миру, 20 А.З повагою,прес-служба Закарпатської обласної партійної організаціїПолітичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp