Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпаття завітав координатор системи ООН в Україні Ніл Вокер

20 травня 2015 р., 11:25

Мета візити - перевірка рівня реалізації проекту ЄС\ООН в області

Сьогодні Закарпаття відвідують координатор системи ООН в Україні Ніл Вокер, старший програмний менеджер ПРООН Оксана Реміга та міжнародний менеджер проекту Хендрі ван Зіл. Вони оцінюють рівень співпраці проекту ЄС\ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». Вже проведено зустріч з головою Закарпатської обласної ради Володимиром Чубірком.

«Зустрічався з координатором системи ООН в Україні Нілом Вокером, старшим програмним менеджером ПРООН Оксаною Ремігою та міжнародним менеджером проекту Хендріком ван Зілом, які відвідують наш край в ці дні. Вони оцінюють рівень співпраці проекту ЄС\ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». Закарпаття працює з проектом вже сьомий рік. Налагоджено партнерство з усіма 13 районами, 116 місцевими радами, 116 громадськими об’єднаннями області. В рамках проекту вдалося інвестувати в розвиток закарпатських громад майже 21 мільйон гривень. За ці кошти нам вдалося реалізувати 86 проекти у сфері енергозбереження, 24 - медицині. З менеджерами ПРООН обговорювали як реалізуватиметься третя фаза проекту на Закарпатті. До проекту вже долучили Ужгород та Хуст, 29 сільські та 2 селищні ради. Головну увагу акцентуватимемо на заходах з енергозбереження. Так, у 18 школах та 8 закладах охорони здоров’я замінятимуть вікна на енергоощадні, утеплятимуть фасади. У двох селах оновлять вуличне освітлення, в трьох селах буде облшатована система водопостачання. Менеджери ПРООН високо оцінили те, як реалізують проекти на Закарпатті та висловили впевненість, що й цього разу область зможе показати високі результати співпраці», - повідомив Володимир Чубірко на своїй сторінці у фейсбук.

Прес-служба облради


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp