Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець поплатиться свободою за "чорну пляму" в біографії неповнолітнього

8 квітня 2014 р., 19:17

До Рахівських правоохоронців звернувся громадянин та повідомив, що з його недобудованого будинку невідома особа викрала електричну та бензопилу, загальна вартість яких близько 3 000 гривень.

На місце події виїхали правоохоронці, які встановили, що злодій проник в приміщення через віконну шибку. За декілька днів міліціонери встановили осіб причетних до даної події. Виявилося, що крали двоє, один з яких на момент вчинення злочину був неповнолітнім. Як зізнався 23-річний злодій саме він запропонував товаришеві вчинити крадіжку знаючи, що той неповнолітній, каже, що на той момент не зовсім адекватно мислив, оскільки був в сильному алкогольному сп’янінні.

Заступник начальника Рахівського райвідділу міліції Павло Маскалюк повідомив, що за фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому), такі дії караються позбавленням волі на строк від трьох до шести років. А 23-річному крадієві оголосили підозру у вчиненні ще одного злочину, за втягнення неповнолітнього у злочинну діяльність, в цьому випадку Закон передбачає згідно ст.304 Кримінального кодексу України покарання у вигляді позбавлення волі строком до семи років.

Олеся Чайковська, Рахівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp