Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Філологи УжНУ влаштували на сцені нічного клубу філологічний квартал (ФОТОРЕПОРТАЖ)

20 травня 2015 р., 14:25

Щорічне свято Дня філолога відбулося в Ужгороді вчора, 19 травня, у нічному клубі «Фантом»

Традиційно захід стартував з вітального слова декана факультету Галини Шумицької, яка охарактеризувала добрими словами рідний філфак, його студентів та побажала всім гарного свята. Потім слово взяв проректор УжНУ з науково-педагогічної роботи Ігор Король, який теж обдарував філологів теплими словами та нагородив студентів-активістів грамотами за успішне навчання та участь в олімпіадах.



Окрім того, викладач кафедри української літератури Олег Хававчак підсумував акцію «Гарячі серця», яка тривала на філфаці 4 тижні, і була спрямована на допомогу закарпатським військовим.

А випускниця факультету та представниця Руху підтримки закарпатських військових, Олександра Артюхіна, розповіла про потреби бійців та подякувала рідному факультетові за підтримку.

 

У святковій частині концерту взяли участь студенти українського, словацького, російського відділень та студенти- журналісти. Всі вони продемонстрували кумедні сценки про студентське життя, по-доброму жартували над улюбленими викладачами. Вся програма пройшла під гаслом Філологічний вечірній квартал.

 

 Також виступали афро-українські танцюристи, а вокальними номерами глядачів тішили студентки філологічного факультету, серед яких і учасниця шоу «Голос країни» Анна Шміляк, а також – чарівна дівчина із Бангладешу. Розвеселяла присутніх кумедними мініатюрами і команда КВН філологічного факультету «В комі».

     

Наприкінці вечора на сцену вийшли цьогорічні випускники філфаку, які заспівали зворушливу прощальну пісню. Загалом дійство залишило у серцях глядачів гарний настрій, про це свідчили їх гучні оплески. Філологічний квартал повернув присутніх у студентські, роки, роки, які всі звикли називати найкращими в житті.

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp