Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Слідчі, криміналісти та судмедексперти провели спільні навчання (Фото)

21 травня 2015 р., 08:50

Робили все як кодекс пише

В Ужгороді відбулася робоча зустріч з питань процесуальної взаємодії, участь в якій взяли слідчі та експерти міліції, а також судово-медичні експерти обласного бюро судмедекспертизи.

Темою робочої зустрічі були питання виявлення, фіксації та вилучення речових доказів, їх зберігання, послідовність призначення різних видів експертиз за одним об’єктом дослідження. З даних питань учасники зустрічі знаходили спільні процесуально правильні рішення.

{g}

Молодих фахівців навчали, як правильно робити огляд місця події. Були змодельовані злочини - вбивство, розбійний напад та дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Керівники навчань визначили типові помилки, які допускають експерти та слідчі під час документування події, вилучення речових доказів тощо. На запитання учасників з приводу правильності дій спеціаліста-криміналіста та слідчого під час огляду місця події при виникненні конкретних проблемних ситуацій, були дані відповідні роз′яснення.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp