Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородці вийшли на протест проти високих тарифів

21 травня 2015 р., 09:51

Люди шоковані новою "комуналкою"

В Ужгороді люди вийшли на акцію протесту проти високих тарифів на газ, воду та електрику. В області, де відсутнє централізоване теплопостачання, більшість використовують газові котли, а вартість кубометру палива для користувачів становить більше семи гривень.

За квітень мешканці отримали квитанції на суми від кількох сотень до кількох тисяч гривень. Як дурний жарт - на зворотній стороні квитанцій, закарпатцям пропонують їхати на заробітки до Чехії. Сьогодні в Ужгороді, біля облдержадміністрації вирішили провести акцію протесту проти високих тарифів. Однак, протестуючих було небагато, в основному обурювалися пенсіонери. Активісти кажуть, це була перша акція протесту, наступну планують провести 25 травня.

"Це за газ, жах просто, жах. Ну, і можна з тисячі гривень таке все поплатити, та люди хочуть уже взагалі поставити, щоб з голоду ми повмирали".

"У мене пенсія 1300 гривень, у мене зимою виходить по двісті тих, но та кинь по сім рублів - тисячу чотириста, або їсти, або грітися. Із двох - одне", - скаржиться пенсіонерка Маргарета Марущенець.

Подробности


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp