Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бійці АТО реабілітуються у Карпатах

21 травня 2015 р., 11:20

На базі Західного спортивного-реабілітаційного центру

Військові АТО реабілітовуються в Карпатах завдяки кіровоградському волонтеру. Про це повідомила волонтерка, кіровоградка Наталія Салімова, яка і допомогла бійцям АТО пройти реабілітацію у Карпатах:

"18 травня, разом з 10 бійцями,які отримали інвалідність, виконуючи бойовий обов'язок в зоні проведення АТО, прибули до Західного спортивно-реабілітаційного центру. Добу в дорозі! Заморені! Але задоволені: казковий краєвид Карпатських гір, свіже гірське повітря, чудова компанія! Після смачної вечері майже всі відпочивають! А завтра починається кропітка робота,як для персоналу так і для хлопців з реабілітації ! Але впевнена, поставлені завдання будуть виконані,адже на допомогу Героям зібралися найкращі психологи, реабілітологи, масажисти, тренера та медики!

Щиро хочемо подякувати за надану можливість проходження реабіліиаціі інвоспорт України, БФ "Крила", А.О. Табалова за допомогу в трансфері наших хлопців! Якщо когось не згадала не ображайтеся, більш докладна інінформація пізніше, а поки що відпочивать! Доброї ночі, укропчики!"

Week.kr.ua



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp