Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські рятувальники привітали колегу з 85-річчям (Фото)

21 травня 2015 р., 16:53

Він більше двох десятків років життя віддав неббезпечній службі

Сьогодні у пенсіонера пожежної служби Юрія Юрійовича Марковича славна дата – 85 день народження. За плечима у нього - довгі трудові роки і колосальний життєвий досвід.

У гості до ювіляра, який мешкає з родиною у селі Ярок Ужгородського району, завітали й колеги з оперативно-рятувальної служби області. Від імені Управління ДСНС України у Закарпатській області фахівець з персоналу 1 Державного пожежно-рятувального загону Тетяна Яртим та рятувальник 14-ї ДПРЧ м. Ужгород Микола Сембер сердечно привітали колишнього колегу з днем народження та вручили йому цінний подарунок.

Юрій Юрійович Маркович свого часу працював пожежним та водієм професійної пожежної частини № 18, яка тоді дислокувалася на базі Ужгородського механічного заводу. Більше двадцяти років свого життя ювіляр віддав службі вогнеборця, за що йому велика шана й повага від теперішніх пожежників-рятувальників.

У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp