Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вирубка лісу поблизу санаторія - законна!

22 травня 2015 р., 10:47

Про це стверджують правоохоронці

Рубка лісу, яка проводилася 20 травня цього року неподалік санаторію «Карпати» в Мукачівському районі, проведена на законних підставах. Для «санітарної» вирубки було відведено 15 дерев, повалених вітром або «хворих».

20 травня цього року було розміщено повідомлення про те, що на території санаторію «Карпати» в Мукачівському районі проводиться вирубка лісу. На місці події правоохоронці слідчо-оперативної групи Мукачівського міського відділу міліції перевірили інформацію. Як з`ясувалось, рубка лісу проводилась за межами санаторію. Підставою вирубки був лісорубний квиток, виданий Управлінням лісового господарства в Закарпатській області від 8 травня 2015 року. Проводили очистку лісу працівники Мукачівського лісового господарства Чинадіївського лісництва. Як розповіли лісничі, 6 травня спеціальною комісією було проведено обстеження визначених ділянок, які потребували санітарної очистки лісу. Так, під вирубку було відведено 15 дерев повалених вітром або «хворих». Наразі вирубано з них 13.

Відомості про подію внесені до Журналу єдиного обліку Мукачівського міськвідділу міліції. Триває перевірка, - повідомили у Мукачівському МВ УМВС.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp