Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Боєць АТО з Великого Березного отримав відзнаку "Ветеран війни"

22 травня 2015 р., 15:47

У свої 30 років закарпатець пережив чимало смертей побратимів

Бійці з Великоберезнянщини продовжують нести службу на Донбасі, в зоні антитерористичної операції, тримаючи оборону разом із добровольчими батальйонами та військовими підрозділами.

Деякі з них свого часу були демобілізовані, серед яких і сержант Володимир Пивоваров з Великого Березного. На долю молодого бійця, 1985 року народження, батька двох дітей, призваного на службу під час мобілізації до Великоберезнянсько-Перечинського об’єднаного районного військкомату ще 19 березня 2014 року, випало немало важких днів війни. Але він, як і тисячі наших кращих хлопців, завжди показував свою мужність та витривалість. Ніс службу в зоні АТО – в місті Краматорську. За декілька тижнів на передовій навчився тому, що вчать роками у спеціальних закладах. Володимир разом із своїми побратимами довів, що вони гідні стати на захист рідної землі, що на них можна покластися та довірити їм свої життя. А такі бійці мають бути відзначені.

Отож днями Володимира Пивоварова запросили у Великоберезнянсько-Перечинський ОРВК. Він перший із мобілізованих жителів нашого району, котрий отримав статус учасника бойових дій та нагороджений відзнакою «Ветеран війни». Ці почесні нагороди Володимиру вручив т.в.о. військового комісара підполковник Андрій Кавчак.

Нехай щастить Володимиру Пивоварову у подальшому житті, а всі наші бійці, котрі несуть службу в зоні АТО, повертаються додому живі і здорові.

Великоберезнянська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp