Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті готували наркотики для терористичних республік (Фото)

22 травня 2015 р., 17:19

Четверо закарпатців уже налагодили міжрегіональні злочинні канали для поставок

Співробітники Служби безпеки України знешкодили нарколабораторію, облаштовану в приватному помешканні одного з населених пунктів Закарпатської області.

У ході спецоперації правоохоронці затримали чотирьох місцевих мешканців, які організували підпільне виготовлення психотропних та наркотичних речовин. Встановлено, що зловмисники реалізовували наркотики на Закарпатті та збиралися, використовуючи міжрегіональні злочинні зв’язки, постачати та збувати наркотичні засоби на території Луганщини та Донеччини, - повідомили у прес-групі УСБУ в Закарпатській області.

Під час проведення санкціонованих обшуків співробітники СБУ вилучили спеціальне обладнання та прекурсори для виготовлення великої партії психотропної речовини "метамфетамін", залишки готової "продукції" та близько 2 кг канабісу.

Правоохоронці також виявили арсенал вогнепальної зброї та набої до неї, гранату РГД та 23-мілімітровий снаряд.

{g}

Затриманим оголошено про підозру у вчинені злочину за ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії з встановлення всіх осіб, причетних до створення нарколабораторії та організації каналів збуту наркотиків на Закарпатті й cході України.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp