Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зимово-весняний кубок з міні футболу у Берегові розпочався хвилиною мовчання

2 березня 2014 р., 10:34

1 березня у Берегові стартував перший зимово-весняний кубок міста з міні-футболу, в якому беруть участь 12 команд. Перші матчі відкриття розпочалися з хвилини мовчання за загиблими на Майдані.

У групі «А» (ЗОШ № 3) першими мірятися силами вийшли правоохоронці з ФК «Центр». Рахунок був однобічний – 5:1 на користь перших. Любителі італійського футболу ФК «Наполі» впевнено перемогли футбольний клуб «Чопівка» — 4:2. Бронзовий призер минулорічного чемпіонату ФК «Зірка» сенсаційно поступився ФК «Інтер» — 1:5.

У групі «Б» (стадіон «Дружба») ФК «Гела» розгромив ФК «Буча» — 7:2. «Котнар В» поступився ФК «Гелікон» — 1:3. Срібні призери минулого року ФК «Котнар» переміг у своєрідному «винному» дербі своїх колег з «Чизаю» — 4:2.
Слід зазначити, що у цьому кубку беруть участь 120 футболістів. Початково змагання мали стартувати 22 лютого, проте через дні жалоби в Україні матчі було перенесено. Наступні ігри пройдуть 8 березня об 11.00.
beregszasz.com.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp