Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбудеться виставка-конкурс selfie "Долина нарцисів"

25 травня 2015 р., 09:40

Орієнтовно виставка стартує 5 червня

Про це організатори повідомляють  у мережі "Фейсбук":

«Лупанути селфі», «клацнути самострєл», зрештою – «запіліть сєбяшечку». Як лише не називають популярний у сучасній фотографії жанр автопортрету. Нині мабуть не лишилося таких власників дзеркалок, бездзеркалок, компакт-фотокамер чи просто смартфонів, хто б не фотографував себе красивого і любимого. На фоні Ейфелевої вежі чи Ужгородського замку, водоспаду Шипіт чи скелі Язик троля у Норвегії, чужої розкішної яхти на середземноморському узбережжі чи багатої грибами поляни у Лікіцарах, на вершечку шпиля Бурдж-Халіфа чи біля ужгородської міні-скульптурки.

Жанр «селфі» – глибокий, немов кроляча нора. Ніколи не знаєш, що побачиш за спиною у нарциса, який, фотографуючи себе найкращого, захоплює у кадр цікаві місця у себе за спиною. Ну і, зрештою, іноді й обличчя на селфачах виходять цікавими і гарними або кумедними і смішними.
От і покажіть нам себе любимих у новому фотоконкурсі від Корпорації свят «Не понял» та Провулку «Гірчичне зерно», який ми назвали «Долина нарцисів». Конкурс фотографій-селфі, гоу!! Надсилайте нам свої випадкові чи, навпаки, ретельно посталені й продумані роботи на адресу photo.zerno@gmail.com. Але позерайте, оби файні були!! І не забувайте, що «селфі» – це коли ви самі себе фотографуєте, якщо хтось раптом не знав.

Селфі (англ. Selfie; від англ. self — сам, само) — вид фотографії, автопортрет, зроблений за допомогою камери смартфону, фотоапарата чи веб-камери. Може бути зроблений фотографуванням як власного вигляду так і його відображення у дзеркалі.

Вимоги:
- Фотографії повинні бути цікавими і відповідати визначенню "Селфі".
- Це повинні бути саме фото, зроблені вами. Не Інтернет, не фотошоп.
- Технічні вимоги - тут складно. Ми розуміємо, що більшість селфі робиться смартфонами, і важко вимагати професійної якості. Але для друку треба не менше 2000 пікселів по довгій стороні (якщо ваша камера має 4 мегапікселі - цього достатньо). Не надсилайте фото, скачані з соцмереж!
- Від одного автора - не більше 3 робіт
- Роботи приймаються до 3 червня включно на адресу photo.zerno@gmail.com
- У листі вказуйте П.І.Б. автора та контактний телефон, у темі пишіть "Долина нарцисів"

Кращі роботи будуть надруковані та розміщені у галереї "Гірчичне зерно". Найкращі фото будуть відзначені призами.
Орієнтовна дата відкриття виставки - 5 червня.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp