Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбудеться "Книга-фест"

26 травня 2015 р., 09:19

Під час фестивалю не забудуть і про бійців АТО

27 та 28 травня в Ужгороді триватиме книжкове свято „Книга-фест-2015” за участю місцевих видавництв та гостей з інших міст України. Важливою частиною цьогорічної виставки стануть книжкова лотерея та акції по комплектуванню бібліотечки для поранених бійців АТО, презентації нових книг, автограф-сесії, зустрічі з авторами. Відвідувачі також самі зможуть обрати книгу-симпатію із запропонованих на виставці книг що були видані видавництвами „Карпатська вежа” та „Ліра”, „Знання” та „Закарпаття”, „Гражда”, „Патент”, „Карпати”, „Краєвиди Карпат”, „TIMPANI”, видавництвом Олександри Гаркуші, Ужгородською міською друкарнею, ПП „Видавництво Валерія Падяка”, Поліграфцентром „Ліра”, ГО „Світ Софії”, „Волинські обереги” (м. Рівне), „Апріорі” та „Астролябія” (м. Львів).

Організаторами виставки є управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, управління культури облдержадміністрації, Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Ф. Потушняка, Закарпатська організація Національної спілки письменників України, громадська організація „Асоціація бібліотекарів Закарпаття”.

В рамках виставки 27 травня у приміщенні Закарпатської ОУНБ ім.Ф.Потушняка, (м.Ужгород, пр. Свободи, 16) о 15.00 відбудеться „круглий стіл” на тему „Реалії та перспективи розвитку книговидання і книгорозповсюдження на Закарпатті”, в якому візьмуть участь письменники, видавці та гості книжкового свята, а о 17.00 – творча зустріч з почесними гостями виставки: дослідником епістолярної спадщини Івана Чендея доктором філологічних наук Сидором Кіралем (м. Київ), та директором видавництва „Апріорі” Юрієм Ніколишиним (м. Львів).

Програма роботи виставки та акцій у рамках книжкового свята „Книга-фест – 2015”– додається.

Управління інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp