Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Авдіївському коксохімічному заводі виявили витік хімікатів

26 травня 2015 р., 14:51

Витік спричинили масштабні обстроли

При обстрілі Авдіївського коксохімічного заводу в Донецькій області загинула людина і стався витік амонію. Про це сьогодні в ході брифінгу заявив спікер Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

"Згідно з інформацією представників України у Спільному центрі координації та контролю, бойовики випустили 45 артилерійських снарядів і мінометних мін по заводу. В результаті цього обстрілу один мирний житель загинув, а пожежа на заводі призвела до витоку амонію", - йдеться на сайті медіацентру РНБО.

Про масштаби витоку і небезпеки для людей силовики не повідомляють.

Нагадаємо, за останній тиждень територію Авдіївського коксохімічного заводу обстріляли тричі. Фотофакти в основному торкаються цих інцидентів.

На заводі, крім жертв серед працівників і мирного населення, зруйновано більшість цехів, пошкоджено високовольтні електромережі, а також водо- і газопроводи. Комунікації за минулі дні відновлені лише частково.

У штабі АТО надали фотографії зі зруйнованого заводу. За даними української сторони, ці знімки передали ОБСЄ, як факти застосування сепаратистами забороненої мінськими угодами артилерії калібром понад 100 мм.

Корреспондент

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp