Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На втіху дітям: в обласному центрі відбудеться "Дитячий експрес"

27 травня 2015 р., 10:23

Дійство присвячене Дню захисту дітей.

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив заступник міського голови Ярослав Шафарь:

"Друзі! Запрошуємо вас приєднатися до благодійного проекту «Дитячий експрес», що відбудеться на Ужгородській дитячій залізниці в День захисту дітей — 1 червня.
В цей день ми запланували певні акції, зокрема прокладання найдовшої іграшкової залізниці та встановлення рекорду України. Паралельно буде відбуватись благодійний продаж елементів дерев'яної залізниці з наступною передачею в дитячі садочки.
В павільйоні станції «Молодіжна» буде діяти експозиція моделей залізниць Андрія Головача та його друзів.

На залізничному пероні буде працювати павільйон вуличного харчування товариства «Цімбори», а протягом всієї акції з дітьми будуть займатись аніматори.
Також ми хочемо ознайомити вас із планом реанімації залізниці та обговорити її подальшу долю, а також формат функціонування.
Чекаємо вас з малечею 1 червня на площі Фенцика та дитячій залізниці. Початок свята о 10:00.
До речі, діти можуть прихопити з собою свої власні іграшкові залізниці і долучитись до будівництва найдовшої іграшкової залізниці в Україні!
P.S. В суботу, 30 травня, ми проводимо суботник з метою прибирання території дитячої залізниці та підготовки до акції — долучайтесь! Починаємо в 11:00"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp