Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як минув Кубок Закарпаття з художньої гімнастики (ВІДЕО)

27 травня 2015 р., 11:20

Спортивне дійство нещодавно відбулося в Мукачеві.

Свято спорту. В Мукачеві пройшов кубок Закарпаття з художньої гімнастики. За перемогу змагалося понад 120 гімнасток різних вікових категорій від 4. до 16років з Ужгорода, Перечина, Мукачева, Луцька, Запоріжжя та Києва.

Відкрив Кубок Закарпаття 2015 з художньої гімнастики парад спортсменів. Уперше відкриту першість організували в місті Мукачево. За перемогу змагалося понад 120 гімнасток різних вікових категорій від 4 років. до 16+ з Ужгорода, Перечина, Мукачева, Луцька, Запоріжжя та Києва.Змагання тривали протягом 2 днів. Кубок Закарпаття з художньої гімнастики хотіли присвятити бійцям 128 бригади, але вони наразі перебувають поза межами міста, тому спортивний захід провели у рамках святкування Днів Мукачева. Оцінювали майстерність спортсменок 8 суддів. 

Оцінили рівень змагань і запрошені гості. Президент обласної федерації з художньої гімнастики каже, без спонсорів, парнерів та підтримки батьків не вдалося б забезпечити такий рівень змагань та перетворити його на справжнє свято для дітей. Грамотами відзначили тренерів за хорошу підготовку команд до змагань. Перемогу здобула команда КОДЮСША «Спартак» з Мукачева, почесні друге та третє місця присудили клубам «Спартак» з Луцька та «Динамо» з Ужгорода. Але усі гімнастки запам’ятають змагання як спортивне свято, а участь у ньому – це теж свого роду перемога для кожної спортсменки.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp