Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студентка УжНУ показала найкращі знання на олімпіаді

27 травня 2015 р., 13:09

За те, що найкраще знає теорію дівчина отримала грамоту

Студентка IV курсу біологічного факультету Тетяна Чекан нагороджена грамотою за кращі теоретичні знання з дисципліни «Селекція і насінництво» у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Агрономія» серед вищих аграрних навчальних закладів 2014–2015 навчального року.

 

Інша студентка біологічного – Вікторія Вайда – відзначена «За активну участь у II етапі Всеукраїнської олімпіади з агрономії».

Змагання тривали з 11 до 16 травня у Миколаївському національному аграрному університеті. Участь в форумі взяли 76 студентів із 16 областей України.

«У Миколаївському національному аграрному університеті, де проходив другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Агрономія», я побувала вже вдруге. Цього разу випала нагода відвідати тутешню астрономічну обсерваторію. Це одна з найстаріших обсерваторій у Європі, що до того ж міститься в одній з найдавніших будівель Миколаєва.

Участь в олімпіаді відкрила для мене простір для майбутніх можливостей і подарувала натхнення на дальшу роботу над собою», – розповіла Тетяна.

Колектив біологічного факультету, кафедра плодоовочівництва і виноградарства вітають Таню з перемогою і бажають наступних успіхів.

Варто зауважити, що відзнаку за високий рівень знань студентка дістає не вперше: торік вона теж повернулася з ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади лауреаткою.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp