Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець згорів заживо

27 травня 2015 р., 13:34

Причини пожежі поки що невідомі.

Вранці 27 травня у с. Підвиноградів Виноградівського району пожежа охопила надвірну споруду, обладнану під житлове приміщення. У цей час в помешканні спав його 48-річний власник. Сусіди помітили загорання, лише коли полум’я зсередини споруди перейшло на дах. Відтак о 05:39 місцеві мешканці повідомили про подію до оперативно-рятувальної служби.

На боротьбу з вогнем виїхали бійці 6-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Підвиноградів. Спільними зусиллями о 05:50 їм вдалося локалізувати загорання й о 06:06 – повністю його ліквідувати. На місці пожежі рятувальники виявили тіло господаря 1967 року народження.

Що призвело до загорання у надвірній споруді – наразі з’ясовують правоохоронні органи. Сума завданих стихією збитків також встановлюється, оскільки під час пожежі було знищено покрівлю, перекриття та майно, яке знаходилося всередині приміщення.

У ДСНС України у Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp